Kino4ua.com
R

Братство вовка

Рік:
Ор. назва:
Le Pacte des loups
Країна:
Франція
Режисер:
Крістоф Ганс
Тривалість:
02:22:55
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Братство вовка – захоплива історія про події, які беруть початок у 1765 році. Саме тоді у горах центральної Франції почало відбуватись щось дуже дивне і страшне. Якась невідома істота, яку почали називати «Звір», нападала на людей і тварин, розриваючи їх на шмаття. Такою жахливою смертю загинула сотня людей, але знайти цього монстра так і не вдалось. Схвильований король Франції відправляє туди своїх людей, щоб вони все з’ясували і вбили Звіра. Ось тут і береться за справу Грегорі де Фронсак – учений. А разом з ним прибуває індіанець Мані, який колись врятував йому життя. Знищити монстра – їх головна мета. Спершу герої відмітають версію, що це може бути якась надприродна істота, але потім змінюють свою думку. Дослідивши те, що залишилось від жертв, вони дійшли висновку, що у істоти, яка нападає, челюсть удвічі більша, аніж у звичайного вовка. Чи вдасться вийти на слід цього Звіра? ©Kino4ua Братство вовка 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. vlad1000
    28 жовтня 2020 12:08
    + +1 -
    Фильм огонь два раза посмотрел это шедевр.