Kino4ua.com
HD 720p
R

Далеко по-сусідству

Рік:
Ор. назва:
Quartier lointain
Країна:
Бельгія, Люксембург, Франція, Німеччина
Режисер:
Сам Гарбарскі
Тривалість:
01:38:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | KWA Sound Production
Далеко по сусідству – це дивовижна історія про подорож у часі, яка дарує людині можливість побачити тих, кого вона любить, за ким неймовірно сумує. У центрі сюжету знаходиться чоловік на ймення Томас, якому вже за 50. За роки життя він дійсно багато чого досягнув: у нього є хороша робота, вистачає грошей, вдома чекає любляча дружина, і дітей він виховав хорошими людьми. Здається, можна просто жити і радіти, тільки про майбутнє краще не думати, бо воно чоловікові видається надто сірим і одноманітним. Зміни починаються у той момент, коли він випадково сідає не у той потяг. Чоловік прибуває у місто, де пройшло його дитинство. Там і сталась трагедія, яка забрала у нього маму. Він тоді був маленьким хлопчиком. Несподівано Томас повертається у далеке минуле, де він 14-річний хлопчина. Але це лише тіло його такого віку, а свідомість дорослого. І він знову бачить тих, кого дуже любив… ©Kino4ua Далеко по-сусідству 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?