Kino4ua.com
R

Королі вулиць

Рік:
Ор. назва:
Street Kings
Країна:
США
Режисер:
Девід Ейр
Тривалість:
01:49:35
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Королі вулиць – трилер, у центрі сюжету якого знаходиться поліцейський Том Ладлоу, який живе і працює у Лос-Анджелесі. У його житті все було стабільно і спокійно: робота, кохана жінка, щасливе сімейне життя і перспектива найближчим часом стати батьком. Разом з дружиною вони планували вагітність, мріяли… Але цьому не судилось статись. Невідомі злочинці вбили кохану жінку Тома, забравши у нього найцінніше, що було в його житті. А ситуацію вони виставили так, що чоловік став ще й головним підозрюваним у цьому вбивстві. У відчаї головний герой звертається за допомогою до своїх колег-товаришів, але підтримки не отримує, крім того, з’ясовується, що вони нечесні, корумповані люди. Виявляється, поруч з Томом немає людей, яким би можна було довіряти, які б могли йому допомогти. Навколо лише зрадники і вороги. Але це не змусить його відступити від своєї мети. ©Kino4ua Королі вулиць 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?