Kino4ua.com
R

Дестіні вмикає радіо

Рік:
Ор. назва:
Destiny Turns on the Radio
Країна:
США
Режисер:
Джек Беран
Тривалість:
01:42:35
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - НТВ
Дестіні вмикає радіо – кримінальна комедія, сюжет якої починається з того, що Джуліан Годдард, центральний персонаж, втікає з в’язниці. Чоловік прямує до Лас-Вегаса, де збирається розшукати свою кохану Люсіль. Він не знає, як вона тепер живе, чим займається, але дуже хоче вірити, що красуня його все ще чекає. Крім того, йому потрібно знайти товариша на ймення Торо, у якого знаходяться (так герой думає) гроші, через які він і потрапив за грати. І Джуліан таки знаходить обох персонажів, тільки те, що він бачить і чує від них, йому геть не подобається. Виявляється, що Люсіль вже живе з іншим – власником казино, а товариш торочить якісь нісенітниці про Диявола, який забрав гроші, а потім зник з ними разом грозової ночі на дні басейну, що вже пересох. Торо просто не знає, що Джуліана до Вегаса підкинув саме той Диявол, про якого він і намагається розповісти. Але головному герою той чоловік представився як містер Дестіні, тобто доля… ©Kino4ua Дестіні вмикає радіо 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?