Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Тим важче буде падіння

Рік:
Ор. назва:
Harder They Fall
Країна:
США
Режисер:
Марк Робсон
Тривалість:
01:48:47
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
У Нью-Йорк на запрошення великого боксерського промоутера Ніка Бенка (Рід Стайгер) з Аргентини прибуває молодий боксер гігантських розмірів Торо Морено (Майк Лейн) разом зі своїм менеджером Луїсом Арганді (Карлос Монталбан). Нік вирішує розкрутити Торо до зоряного рівня, щоби заробити пристойні гроші на його успіху. Для організації загальнонаціональної рекламної кампанії з просування нікому не відомого Торо в США Нік запрошує відомого спортивного журналіста Едді Вілліса (Хамфрі Богарт), якого нещодавно було звільнено з газети через її банкрутство.

Спостерігаючи за показовим боєм Торо з Джорджем (Джерсі Джо Уолкотт), колишнім боксером і досвідченим спаринг-партнером у команді Ніка, Едді бачить, що, незважаючи на свої значні габарити, Торо має надто м'який силовий удар, слабкий торс і «скляну щелепу», і зовсім не в змозі витримувати сильні удари суперника. Однак Нік каже Едді, що не варто турбуватися з цього приводу, оскільки він планує підлаштувати всі бої Торо, а завданням Едді є забезпечити молодому боксеру популярність у засобах масової інформації та серед публіки. ©Kino4ua Тим важче буде падіння 1956 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?