Kino4ua.com
PG

Маленький принц

Рік:
Ор. назва:
The Little Prince
Країна:
Франція, Канада, Італія, США, Китай
Категорія:
Режисер:
Марк Осборн
Тривалість:
01:46:34
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Лицензия
Маленьким дітям не треба багато для щастя, але інколи трапляється так, що вони не отримують навіть краплі щасливого дитинства. Головна героїня - слухняна дівчинка, у якої неймовірно педантична і сувора мати, в зв'язку з чим більшу частину часу доводиться проводити за підручниками. Жінка виступає проти будь-яких дитячих розваг - навіть в літню пору маленькій героїні доводиться займатися навчанням, поки всі інші хлопці веселяться. Нещодавно родина переїхала в новий будинок, по сусідству з яким живе авіатор солідного віку. Незважаючи на багатий життєвий досвід, чоловік прагне пригод і постійно ремонтує власний літак, щоб знову піднятися в небо. Одного разу авіатор зауважує, що дівчинка відверто нещасна. Чоловік вирішує познайомитися і поспілкуватися з нею. Він розповідає юній леді дивовижні історії про Маленького принца, який нічого не боявся і завжди з цікавістю пізнавав світ. Цих оповідань виявилося досить, щоб героїня загорілася бажанням подорожувати в компанії авіатора. Чоловік не проти, адже літати удвох набагато веселіше. Дівчинка готова піти проти бажань матері, так як дуже втомилася від нескінченної рутини, яка не дозволяє насолоджуватися дитинством. ©Kino4ua Маленький принц 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?