Kino4ua.com
R

Шулери

Рік:
Ор. назва:
Rounders
Країна:
США
Режисер:
Джон Дал
Тривалість:
02:01:40
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Шулери – кримінальна драма про хлопців, яким конче необхідно дістати велику суму грошей, а все, що вони уміють, так це грати в азартні ігри. Майк і Хробак – хороші друзі, і вони знають всі підпільні клуби Нью-Йорка, де проводять серйозні ігри. Там діють свої правила і закони, яких краще дотримуватись, якщо не хочеш отримати нових проблем у житті. І ставки там завжди особливі. Кожен,хто починає грати, повинен пам’ятати, що може втратити все. Але, якщо гравцю все ж пощастить і він виграє, то зможе забезпечити собі майбутнє на тривалий час. У Майка гострий розум і дуже добре розвинена інтуїція. А Хробак шулер ще той, та й колоду він крутить так, наче народився з нею у руці. Він лишень вийшов на свободу з в’язниці, а з нього вже вимагають віддавати борг у 15 тисяч. Часу дали лише п’ять днів. Не кидати ж товариша у біді! От і вирішує Майк йому допомогти. Доведеться грати у брудну гру! ©Kino4ua Шулери 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?