Kino4ua.com
R

Вторгнення. Битва за Рай

Рік:
Ор. назва:
Tomorrow, When the War Began
Країна:
Австралія
Режисер:
Стюарт Бітті
Тривалість:
01:43:39
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубляж
Школярка Еллі Лінтон одного разу вирішує організувати для себе і своїх друзів - подруги Коррі і її хлопця Кевіна - незвичайний уїк-енд. Герої всі разом відправляються в похід. Ідею підтримують ще четверо підлітків, і незабаром вони відправляються в невелику подорож на «Лендровері» батьків Еллі в гори, де у них запланований піший маршрут в долину під назвою Пекло. Похід проходить відмінно, єдиним випадком стало раптова поява анаконди в одному з спальників, але цей випадок обійшовся без неприємних наслідків. Однак під час першої ночівлі в горах Еллі трохи збентежили військові літаки, що з'явилися в небі. Після повернення в місто підлітки дізнаються, що насправді це було не просто так - їх будинки занедбані, а всі засоби зв'язку не працюють. Єдиними місцями, в яких не було відключено електрику, стали лікарня і міська площа. Площу, як з'ясувалося пізніше, огородили колючим дротом і сторожовими вишками, щоб утримувати в полоні всіх загнаних сюди тутешніх жителів. Дуже скоро герої фільму стикаються з солдатами, стають свідками вбивств, і у молодих людей виникає необхідність вбивати тих, хто хоче позбавити життя їх. Дізнавшись про те, що війська якоїсь Коаліції претендують на захоплення австралійських природних ресурсів, підлітки розуміють, що тепер крім них нікому дати відсіч ворогу. Вони вирішують повернутися в Пекло і розробити план дій ... ©Kino4ua Вторгнення. Битва за Рай 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?