Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Творці страхів

Рік:
Ор. назва:
Definition of Fear
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Джеймс Сімпсон
Тривалість:
01:30:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Творці страхів уже підготували ряд випробувань для головних героїнь, але вони про це навіть не здогадуються. Дівчата просто приїхали у симпатичний заміський будинок, щоб провести там вихідні. Гарна природа, приємна атмосфера, тиша і спокій – ось ідеальні умови, щоб відволіктись від життєвих негараздів і просто побути разом. Їм є про що погомоніти, якими таємницями поділитись. Але спокій порушується подіями, які починають відбуватись після того як подруги знаходять дошку для спілкування з потойбічним світом і вирішують скористатись нею. Для них це була просто розвага, але призвела вона до несподіваних наслідків. З’являється відчуття, що окрім них у будинку є ще хтось, тільки це не жива людина. І поступово це відчуття лише посилюється. Приємний уїк-енд відміняється – починається пекло, влаштоване силами з потойбіччя… ©Kino4ua Творці страхів 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?