Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Джуманджі: Поклик джунглів

Рік:
Ор. назва:
Jumanji: Welcome to the Jungle
Країна:
США
Режисер:
Джейк Кездан
Тривалість:
01:59:03
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Якось двоє підлітків прийшли у гості до подруги, щоб пограти у стару настільну гру. Виглядала вона нудно, але варто було відкрити коробку, як гра затягувала в дивовижний світ пригод. Кидаючи кубики на стіл, Алан і Сара не підозрювали, що викликають страшні наслідки. Хлопчик потрапив у полон гри на цілих 25 років! Не ознайомившись із правилами, Алан зробив хід і виявився заручником всесвіту Джуманджі. Він навчився виживати в непрохідних джунглях, боротися з хижаками і навіть знайшов інших людей, що живуть тут, але для звільнення необхідно дограти розпочату ним партію. Через багато років Пітер і Джуді виявляють ігрову дошку на горищі нового будинку. Цікавість і бажання пограти беруть гору, і герої кидають кубики на різьблену поверхню. Несподівано для себе вони потрапляють у дивовижний світ. На щастя, Джуді встигла прочитати завдання, завдяки чому хлопці зуміли вибратися. Але зараз все інакше. Забудьте про нудну дошку та кістки! У новій частині пригодницького фільму четверо старшокласників вирішують пограти в комп'ютерну гру «Джуманджі: Поклик джунглів», навіть не підозрюючи, що їх чекає попереду. Як тільки герої вибирають аватари, вони опиняються усередині гри. Там «ботанік» Спенсер стає величезним качком, здоров'яга Фрідж – немічний коротун, невдаха Марта перетворюється на чарівну дівчину з безліччю разючих навичок, а красуня Бетані отримує вигляд літнього професора. Попереду на всю компанію чекають шалені пригоди. ©Kino4ua Джуманджі: Поклик джунглів 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?