Kino4ua.com
R

Дитячі ігри / Закохайся в мене, якщо насмілишся

Рік:
Ор. назва:
Jeux d'enfants
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Ян Сам'юель
Тривалість:
01:30:19
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Ще дітьми вони зустрілися одного разу у шкільного автобуса, і це знайомство назавжди змінило їх життя. Жульєн Жанвье, чия мати страждала від раку, встав на захист польської дівчинки Софі Ковальські. Однокласники знущалися над Софі, і, щоб підбадьорити свою нову знайому, Жульєн запропонував їй коробку у вигляді каруселі. Це був його особистий скарб - подарунок від матері, і хлопчик попросив Софі іноді віддавати йому коробку на час. Але юна пустунка вирішила не погоджуватися з його проханням, і придумала свої власні правила: він міг повернути собі коробку, «заробивши» її. Умова одна - підкрастися і зняти з ручника автобус з кривдниками, поки водій не повернувся на місце. Жульєн погодився, і з цього моменту почалася їх особлива і лякаюча оточуючих гра завдовжки в ціле життя. Романтична кінокартина «Дитячі ігри / Закохайся в мене, якщо насмілишся» оповідає про те, у що можуть перетворитися невинні дитячі пустощі, коли діти відмовляються дорослішати. Знову і знову кращі друзі Жульєн і Софі брали один одного на «слабо». Але минав час, і мінялися завдання. І чим далі, тим більше молоді люди плуталися в своїх почуттях один до одного, все небезпечніше ставала гра. Завдаючи біль один одному і людям поруч з ними, вони розлучалися на довгі роки, створювали свої власні сім'ї. Але чарівна коробка кожен раз була поруч, щоб продовжити гру, і здавалося неможливо зупинитися ... ©Kino4ua Дитячі ігри / Закохайся в мене, якщо насмілишся 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?