Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Обличчя

Рік:
Ор. назва:
Twarz
Країна:
Польща
Режисер:
Малґожата Шумовська
Тривалість:
01:31:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Польська - Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету польської драми Обличчя — історія привабливої молодої людини на ім'я Яцек. Головний герой разом з іншими жителями займається зведенням статуї Христа, а також захоплюється важким роком та мріє зробити кар'єру рок-музиканта. Через трагічну випадковість на будівництві Яцеку довелося зробити операцію з пересадки обличчя. Перегляд фільму покаже глядачам усі труднощі, з якими зіткнеться герой після повернення до свого містечка.

Картина режисера Малгожати Шумовської просякнута сатирою та глузуванням над сучасним польським суспільством, церквою та людською дурістю. Завдяки професіоналізму кінематографістів трагічна та жорстока кінострічка вийшла дуже світлою та легкою. Оператор та співавтор сценарію Міхал Енглерт дуже вміло показав фактуру польської глибинки, грамотно виставивши у зйомках акценти на важливих моментах.

Численні відгуки та рецензії на стрічку відзначають приголомшливу гру актора Матеуша Косьцюкевича, який чудово втілив образ Яцека у двох іпостасях. При цьому вона повністю змінюється: інша міміка, пластика, голос, габарити. Актор дуже яскраво показав, що перетворення на потворне чудовисько не зменшило оптимізм хлопця і не завадило йому продовжувати радіти життю. ©Kino4ua Обличчя 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?