Kino4ua.com
PG-13

Відьмак

Рік:
Ор. назва:
Wiedzmin
Країна:
Польща
Режисер:
Марек Бродський
Тривалість:
02:09:08
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
Фільм «Відьмак» є польським телевізійним міні-серіалом, який був знятий у 2002 році. В основу розповіді покладені мотиви романів, написаних Анджеєм Сапковським, під назвою «Останнє бажання» і «Меч Призначення», що увійшли до циклу, назва якого «Відьмак». Анджей Сапковський став автором сценарію і режисером кінострічки. За рік до цього він зняв фільм з аналогічною назвою. Літературний матеріал виявився таким великим, що він вирішив зняти серіал, до якого увійшли 13 серій, тривалість кожної з яких 50 хвилин. Прем'єра серіалу відбулася в 2002 році. За жанром серіал можна віднести до фентезі в дусі середньовіччя або драми, яка наповнена життєвою дійсністю. ©Kino4ua Відьмак 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Дурна кицька
    Дурна кицька
    5 травня 2022 15:14
    + +1 -
    Реклама...
    Боже, бережи мою Батьківщину