Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Тигр підкрадається, дракон ховається

Рік:
Ор. назва:
Wo hu cang long
Країна:
Китай, США
Режисер:
Енг Лі
Тривалість:
02:00:14
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадрови, Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Китайська
Переклад:
Російською - Оригінал
Майстер і герой Лі Му Бай має намір відійти від бойових битв та зайнятися медитацією. Свій меч із чотирисотрічною історією він вирішив передати другові пану Те, а доставити його до Пекіна має його подругу та соратницю Шулієн. У Пекіні Шулієн знайомиться з дочкою дуже впливової людини — норовливою юною аристократкою Джен Юй. Вона готується вийти заміж, але мріє про героїчні битви.
З будинку Те викрадено меч. Лі Му Бай та Шулієн намагаються його повернути. У будинку Юй ховається небезпечна злочинниця, вбивця вчителя Лі Му Бая - Нефритова Лисиця, вона не дуже великий майстер у бойових мистецтвах, але діє за допомогою отрути. Нефритова Лисиця виявляється служницею та наставницею Джен. Лі Му Бай та Шулієн мають повернути викрадений меч.
Фільм режисера Енга Лі став найкращим фільмом іноземною мовою на кількох кінофестивалях. Роль Лі Му Бая виконав популярний у Китаї актор Чоу Юньфат, його подругу зіграла актриса та танцівниця Мішель Йео, а потайливу юну аристократку - Чжан Цзин.
Картина сподобається любителям східних єдиноборств. У фільмі безліч красивих поєдинків та битв, у яких блискавичні відточені рухи схожі на танець. Також картина наповнена східною мудрістю, розміреністю, спокоєм у судженнях. ©Kino4ua Тигр підкрадається, дракон ховається 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?