Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Жадібність

Рік:
Ор. назва:
Greedy
Країна:
США
Режисер:
Джонатан Лінн
Тривалість:
01:52:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету мільярдер Річард МакКреді, який досяг неймовірного успіху у виробництві модного одягу. Популярність і великий стан він отримав багато в чому завдяки різним авантюрам і не зовсім чесним махінаціям. А тепер головний герой вирішує яскраво відзначити свій шістдесятирічний ювілей. Він запрошує найелітніших і зіркових гостей на острів Міконос, де на всіх чекають неймовірні сюрпризи.
Комедійна драма Жадібність є сатирою на світ надбагатих людей. Режисерське крісло окупував Майкл Уінтерботтом, особливу популярність якому принесли музична комедійна драма Цілодобові тусовщики та мелодрама Джуд. Він також виступив і співавтором сценарію.
Спочатку на роль МакКреді було запрошено Саша Барона Коена, але в 2018 році було прийнято рішення про заміну. В результаті образ мільярдера МакКреді втілив двічі номінований на Оскар Стів Куган, який раніше виконав головну роль у кінострічці Цілодобові тусовщики, яка принесла йому найбільшу популярність. У ролі Саманти МакКреді виступила актриса Айла Фішер, яка запам'яталася глядачам по ромку Непрохані гості, що вийшов у прокат 2005 року. ©Kino4ua Жадібність 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?