Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Пережити ніч

Рік:
Ор. назва:
Survive the Night
Країна:
США
Режисер:
Метт Ескандарі
Тривалість:
01:29:13
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Захоплюючий екшен-трилер від режисера Метта Ескандарі, який зняв трилер-хорори Жертва, 12 футів глибини, а також хорор-бойовик Гра для вбивць, представлений на Каннському фестивалі та удостоєний численних нагород. На роль батька доктора постановник запросив знаменитого Брюса Вілліса, який уже виконував головного персонажа у його попередньому бойовику Ніч в облозі, що вийшов у прокат у 2019 році. Актор, як завжди талановито, втілив образ безстрашного та жорстокого шерифа у відставці.
У ролі Річа виступив Чад Майкл Мюррей, популярність якому принесли головні ролі в телесеріалах Пагорб одного дерева, Обраний, Агент Картер. Зйомки практично повністю проводились у місті Колумбус штату Джорджія. Спочатку кінокартина називалася Довга ніч. ©Kino4ua Пережити ніч 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?