Kino4ua.com
R

Жадібність

Рік:
Ор. назва:
Greed
Країна:
Великобританія
Режисер:
Майкл Уінтерботтом
Тривалість:
01:44:00
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Жадібність – комедійно-драматична стрічка, у центрі сюжету якої знаходиться дуже заможний і відомий чоловік. Він мільярдер, у власності якого знаходяться наймодніші бренди одягу. Досягти успіху, у тому числі і фінансового, він зміг за рахунок дешевої робочої сили, а також численних авантюр, які постійно вигадував. Головного героя оточують різні люди, гарні жінки, він почуває себе володарем світу. І коли йому виповнюється 60 років, звісно ж, герой вирішує влаштувати величезне, помпезне, незабутнє свято. Дійство організовують на острові Міконос, куди запрошується весь бомонд, та не лише з однієї країни, а й з інших куточків планети. Кожен розуміє, що це буде помпезне свято, але гості навіть не уявляють, які сюрпризи для них підготував ювіляр. А він людина цинічна, холоднокровна, тому і «подаруночки» для запрошених будуть у його стилі… ©Kino4ua Жадібність 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?