Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Дракони Камелота

Рік:
Ор. назва:
Dragons of Camelot
Країна:
США
Режисер:
Марк Л. Лестер
Тривалість:
01:20:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 2+2
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Король Артур відрізнявся своїм благородством, честю та доблестю. За своє королівство він завжди стояв горою і був готовий боротися до останнього. Таким мав бути кожен король, який брав вуздечки правління. Для всіх він залишився такою людиною, на яку слід рівнятися. Імператор, який зумів досягти найбільшого – поваги від своїх мешканців, а також відданість, яка не знає кордонів. Однак після його смерті королівство Камелота занурюється в непроглядну темряву. Люди на собі починають відчувати гнітючу дійсність. Новим правителем стає не найдостойніша людина – чаклунка Морган, що відрізняється жорстоким характером. Ця жінка володіє темною магією, що і дає їй владу та силу. Завдяки своєму дару вона бере під контроль трьох могутніх драконів. Але тільки свою силу героїня використовує не на благо народу, а на свої темні справи. Морган ставить собі за мету знищити лицарів Круглого столу, всіх до єдиного. У своєму полюванні на цих людей вона використовує всі свої можливості, і драконів у тому числі.
Галахад - молодий хлопець. Він розуміє, що самому йому не впоратися у війні з хвацькою чаклункою. Щоб досягти стовідсоткового успіху, йому потрібні союзники. А це означає, що він вирушає на пошуки інших лицарів, а також свого отця Ланселота. Протягом багатьох років Ланселот був у вигнанні, проте настав час. Він потрібний не лише своєму синові, а й усьому королівству. Лише поєднавши свої сили, лицарі зможуть забезпечити собі перемогу. Після того, як усі будуть у зборі, лицарі вирушать у Камелот, де вірна смерть чекатиме злу чаклунку та її жахливих драконів. Але окрім звільнення свого королівства героям потрібно стати рятівниками леді Гвіневер, а також старого і всім відомого чарівника Мерліна. ©Kino4ua Дракони Камелота 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb2.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?