Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Рей

Рік:
Ор. назва:
Ray
Країна:
США
Режисер:
Тейлор Хекфорд
Тривалість:
02:32:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий канал
Переклад:
Російською - Оригінал
Народженого в Америці в 1930-му році хлопчика на ім'я Рей чекала незавидна доля. Його сім'я животіла в убогості, блукаючи по країні. Хлопчик в 7 років втратив зір, а в 15 став сиротою. Його підтримувало тільки захоплення музикою, що одного разу стане вирішальним. Пройде час, у нього з'являться слухачі, шанувальники і величезна музична спадщина. Біографічний фільм Рей – життєпис американського співака, композитора, піаніста Рея Чарльза, який зробив соул і ритм-енд-блюз масовою музикою, актуальною досі. Картина вийшла через три місяці після смерті музиканта. Стрічка отримала відмінні рецензії критиків. Тільки Джеймі Фокс за кращу чоловічу роль отримав Оскар, Золотий глобус, BAFTA, премію Гільдії акторів. Щоб реалістично втілити музиканта, він уважно вивчив його біографію – аж до особливостей поведінки. Фортепіанні партії Фокс виконував сам, що викликало схвальні відгуки у глядачів і фахівців. ©Kino4ua Рей 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?