Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Брати Блюз

Рік:
Ор. назва:
The Blues Brothers
Країна:
США
Режисер:
Джон Ландіс
Тривалість:
02:47:26
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм сміливо можна назвати гангстерським мюзиклом. Створений режисером Джоном Лендіс, цей фільм поєднує в собі все, що потрібно для успішного фільму: відданість рідних пенатів, кримінальні розборки, загадкових жінок і дуже багато гарної музики. Якщо ви не знаєте, чим зайняти себе довгим ввечері, зверніть свій погляд на цю кінострічку.
За сюжетом два брата Джейк і Елвуд, один з яких нещодавно вийшов з в'язниці, намагаються врятувати притулок в якому вони виросли і виховали від закриття. Все що потрібно, це оплатити борг. Для цього Джейк і Елвуд відроджують музичну групу «Брати Блюз», щоб заробити грошей. У цій групі вони колись грали. Поки невгамовні брати заробляють свої гонорари, вони потрапляють в масу безглуздих, дивовижних і відверто небезпечних ситуацій. І тим не менше, з неймовірним завзяттям, продовжують рухатися до своєї мети.
Картина затягує, її хочеться дивитися знову і знову. Атмосфера 80-х років, чудові актори, цікавий сюжет, неймовірні, для тих часів, сцени погоні. Що може бути краще? До слова, поки знімався фільм «Брати Блюз» були зруйновані і розбиті 103 автомобіля. Абсолютний рекорд для того часу.
Фільм «Брати Блюз» - чудовий фільм в істинно американському стилі. ©Kino4ua Брати Блюз 1980 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?