Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Містер Бін в Америці

Рік:
Ор. назва:
Bean
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Мел Сміт
Тривалість:
01:29:17
Переклад:
Українська мова Двоголосий, Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Шалено смішна комедія "Містер Бін" (Bean) буквально з найперших кадрів затягує у вир смішних і безглуздих ситуацій, які відбуваються з головним героєм. Сам містер Бін працює на посаді наглядача у знаменитій «Королівській Британській Галереї». Всі співробітники мріють позбутися лінивого недотепи, але заступництво начальника, рятує його від крайнього заходу — звільнення. Більше того, саме йому випадає честь вирушити в серце Америки Лос-Анджелес, у робоче відрядження, про яке мріяли всі співробітники галереї. І треба ж, там його плутають із посадовцем, людиною, яка має брати участь у презентації та відкритті грандіозної виставки Сполучених Штатів Америки. Зате з цього і починається все найкумедніше. На вас чекає блискучий гумор і неперевершена гра великого коміка. Дивлячись фільм, ми будемо свідками того, як містер Бін відзначився в лікарні, як у парку атракціонів, а який він у ролі доктора наук, загалом нудьгувати ніколи. Найголовніше – фільм можна дивитися всією сім'єю. Це добра і позитивна комедія, без вульгарностей тощо ©Kino4ua Містер Бін в Америці 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?