Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Втеча з Лос-Анжелеса

Рік:
Ор. назва:
Escape from L.A.
Країна:
США
Режисер:
Джон Карпентер
Тривалість:
01:40:41
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV, НТН
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
23 серпня 2000 року в Лос-Анджелесі стався землетрус інтенсивністю в 9,6 балів за шкалою Ріхтера, через який затопило долину Сан-Фернандо. Долина перетворилася на море Сан-Фернандо, все місто - від Малібу до Анахайма - відокремився від материка, ставши островом. Безпосередньо перед цим, кандидат у президенти США (Кліфф Робертсон), відвертий фундаменталіст, чиє ім'я ніде і ніколи не згадується, під час своєї передвиборчої кампанії оголосив Лос-Анджелес «містом гріха» і передбачив, що «подібно до могутньої правиці Божої, води повстануть і відокремлять це місто, що погрузло в гріху, від нашої країни».

Цей кандидат перемагає на виборах, і нові поправки до Конституції радикально змінюють країну, роблячи її тоталітарною країною: пост Президента закріплює за ним довічно, столиця переноситься з Вашингтона до його рідного Лінчберга, а куріння, алкоголь, червоне м'ясо, вільне носіння зброї, лихослів'я, нехристиянські релігії та позашлюбний секс тепер кримінально караються. Президент заявляє, що кожен, хто не підкориться новим законам «моральної Америки», яку він створює, позбудеться свого громадянства і буде засланий на острів Лос-Анджелес, якщо не покається і не вибере електричний стілець.

Так само, як Нью-Йорк колись, Лос-Анджелес став свого роду довічною виправною колонією. По березі острова збудовано захисну стіну, виставлено озброєну охорону на вежах. Заслані на острів вигнані назавжди. ©Kino4ua Втеча з Лос-Анжелеса 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?