Kino4ua.com
PG-13

Австралія

Рік:
Ор. назва:
Australia
Країна:
Великобританія, Австралія, США
Режисер:
Баз Лурман
Тривалість:
02:39:21
Переклад:
Українська мова Невафільм Україна | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Події фільму розгортаються в першій половині минулого століття. Після смерті неймовірно багатого і впливового чоловіка Леді Сара Ешлі отримує у спадок ферму величезних розмірів, розташовану на півночі австралійського материка. Аби не залишати ранчо напризволяще, вона вимушено покидає рідну цивілізовану Англію і вирушає в далеку подорож через півсвіту. Діставшись до свого нового будинку, Леді Сара стикається з низкою вельми неприємних проблем: спекою, пустельними пейзажами, безпардонними і грубими жителями країни. Гуртівник по імені Дровер викликається доставити її на ранчо, що носить назву «Далекі Низини». Несподіванкою для Леді Сари також є грубе і жахливе ставлення до чорношкірих слуг. Один з її слуг по імені містер Флін радить новій хазяйці прогнати худобу через багато миль і доставити в містечко Дарвін, щоб продати військовим. Послухавшись слушної поради, вона просить Дровера допомогти їй в цій нелегкій справі і прогнати 1500 голів худоби через половину материка. Дровер погоджується, але попереджає Леді Сару, що на шляху їх можуть чекати проблеми. Рішуче налаштована Леді Сара не збирається відступати і пускається в небезпечну подорож. ©Kino4ua Австралія 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?