Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Уночі / В ночі

Рік:
Ор. назва:
Into the Night
Країна:
США
Режисер:
Джон Лендіс
Тривалість:
01:54:57
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
У головного героя комедійного бойовика - звичайного інженера Еда Оркіна - почалася смуга неприємностей: нерозуміння колег, зради дружини, безсоння. Але одна нічна подорож повністю змінить його долю. Зіткнення в аеропорту з красунею Діною, що тікає від іранських найманців, англійського кілера та французького злочинця, перетворює життя Еда на справжній трилер. Картина Вночі знята режисером Джоном Лендісом, відомим за фільмами Брати Блюз, Поїздка в Америку, Шпигуни як ми. Режисер настільки віртуозно схрещує жанри, що глядачі не можуть зрозуміти, що вони дивляться: трилер, побутову драму, романтичну комедію чи детектив. У кінострічці є лише потроху. У своїх відгуках та рецензіях глядачі звертають увагу на чудовий саундтрек композитора Айра Ньюборна. ©Kino4ua Уночі / В ночі 1985 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?