Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Спитайте Сінді

Рік:
Ор. назва:
Good Advice
Країна:
США
Режисер:
Стів Раш
Тривалість:
01:31:51
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Це чудова легка сімейна комедія, перегляд якої напевно підніме вам настрій! Прекрасно підібраний акторський склад, нехитрий сюжет і гарна режисерська робота-все це робить гідною картиною комедійного жанру. Хотілося б окремо відзначити талановиту роботу таких акторів другого плану, як Джон Ловіц та Естель Харріс. Вони додають у цю милу романтичну комедію якийсь шарм і змушують вкотре посміхнутися. Отже, чорна смуга починається в житті Райана Тернера (неперевершений Чарлі Шин), він позбавляється роботи своєї затишної квартири і, нарешті, від нього втікає дівчина. Проте незабаром Тернеру підвертається шанс заробити. Для цього потрібно лише вести рубрику «питання-відповідь» в одній з маловідомих міських газет. Для Райана це здається дрібницею і він з ентузіазмом береться за роботу. Однак, швидко з'ясовується, що все не так просто і є питання, на які важко знайти відповідь і нашому герою доводиться підключати всю кмітливість і чарівність. Хороший, добрий фільм, який заряджає глядача позитивом та дарує гарний настрій. Чудово підходить для вечірнього перегляду у компанії друзів або другої половинки. ©Kino4ua Спитайте Сінді 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?