Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Гангстери

Рік:
Ор. назва:
Mobsters
Країна:
США
Режисер:
Майкл Карбельнікофф
Тривалість:
02:00:35
Переклад:
Українська мова Багатоголосовий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Амбітні друзі - Чарлі Лучано, Багсі Сігел, Френк Костелло та Меір Ланські - хочуть підкорити кримінальний бізнес Америки початку ХХ століття. Їх зауважує мафіозі Ротштейн, який робить хлопців своїми партнерами. Зайнявшись бутлегерською діяльністю, друзі домагаються багатства та впливу, але на їхньому шляху — два могутні угруповання. Вирішуючи, до якої з них приєднатися, Чарлі Лучано розробляє свою стратегію.
Гангстери - дебютна робота режисера Майкла Карбельнікоффа, в основі сюжету якої лежать реальні події. Автори фільму настільки романтизували мафіозі, що під час перегляду кримінальної драми глядачам доводиться переживати за долю головних персонажів. Динамічний сюжет рясніє елементами екшену, в основному видовищними перестрілками і погонами, оцінені глядачами в їх численних відгуках і рецензіях.
Роль Чарлі Лучано пропонували відомому акторові Джонні Деппу, а після його відмови запросили Крістіана Слейтера, відомого за стрічками Солдати удачі, Інтерв'ю з вампіром. Створений актором харизматичний образ мафіозі змальований із Сальватора Луканіа, більш відомого як Лакі Лучано. Образ Лани Моус, втілений Ларою Флін Бойл, заснований на справжній коханці Лакі Гайє Орлової ©Kino4ua Гангстери 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?