Kino4ua.com
HD 720p
R

Злі вулиці

Рік:
Ор. назва:
Mean Streets
Країна:
США
Режисер:
Мартін Скорсезе
Тривалість:
01:51:31
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Чарлі Каппа (Харві Кейтель) — молодий італо-американець, який намагається піднятися у місцевій мафії, а заважає йому його власне почуття відповідальності щодо його друга дитинства, Джона «Малюка Джонні» Чівелло (Роберта Де Ніро) — вуличного бандита, який заборгував гроші багатьом лихварям. Чарлі працює на дядька Джованні (який є місцевим капореджимом) і займається в основному збором боргів. Він також таємно зустрічається з кузиною Джонні Терезою Рончеллі (Емі Робінсон), яка страждає на епілепсію. Чарлі розривається між своєю католицькою побожністю та своїми амбіціями мафіозі. В результаті Чарлі прагне прожити за праведними ідеалами Святого Франциска, але просуває ці ідеї на вулицях через своє обмежене розуміння. По ходу сюжету фільму поведінка Джонні стає все більш руйнівною, його борги постійно збільшуються. Йому стають байдужі підвалини та закони суспільства, йому потрібно лише повеселитися. У барі місцевий кредитор знаходить Джонні, щоб «вибити» борг, але, на його подив, Джоні ображає його, назвавши «придурок». Лихвар нападає на Джонні, а той вживає заходів у відповідь, наставивши на нього пістолет і пригрозивши вбити. Чарлі та Джонні збігають із бару з Терезою на машині. Лихвар, продовжуючи своє переслідування, скоро наздоганяє автомобіль з Чарлі, Джонні і Терезою. У спробі зупинити їх, він стріляє у бік Чарлі і потрапляє в шию Джонні, внаслідок чого автомобіль потрапляє в аварію. Фільм закінчується сценою прибуття машин швидкої допомоги на місце аварії. ©Kino4ua Злі вулиці 1973 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?