Kino4ua.com
R

Швидкість

Рік:
Ор. назва:
Speed
Країна:
США
Режисер:
Ян де Бонт
Тривалість:
01:56:20
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Швидкість – гостросюжетний бойовик з Кіану Рівзом і Сандрою Баллок у головних ролях. Починається сюжет з того, що колишній поліцейський Говард Пейн, якого несправедливо (на його думку) звільнили, починає мститись. І спосіб для цього він обирає надто жорстокий – страждати мають невинні люди, які просто їдуть у ліфті. Пейн закладає вибухівку і збирається її підірвати, якщо не отримає гроші, яких вимагає, але його план не спрацьовує. І тоді він, ще більш злий, чіпляє вибухівку до автобуса, у якому повно пасажирів. Транспорт разом з людьми вибухне, якщо швидкість автобуса буде нижчою за 80 км/год. Це означає, що транспортний засіб має рухатись по вулицях Лос-Анджелеса, де інтенсивний рух, зі сталою швидкістю і ні за яких умов не знижувати її. Джек Тревен, який і першого разу завадив злочинцю втілити у життя його задум, буде і тут рятувати людей. А допоможе йому відчайдушна і смілива Енні Портер – одна з пасажирок. ©Kino4ua Швидкість 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?