Kino4ua.com
PG

Пухнасті бешкетники

Рік:
Ор. назва:
Latte & The Magic Waterstone
Країна:
Німеччина
Категорія:
Режисер:
Реджина Велкер, Ніна Велс
Тривалість:
01:21:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Пухнасті бешкетники – весела сімейна історія про пригоди лісових звірів, які раптом опинились у серйозній небезпеці. Латте – це симпатична і дуже балакуча їжачиха, яка живе у лісі і розважається тим, що вигадує різні історії. Але ж без слухачів їх розповідати не так цікаво, тому вона постійно шукає вільні вуха, у які можна озвучити чергову історію. Але зараз у неї є справи важливіші за фантазування, оскільки у лісі почалась засуха. До неї призвело таємниче зникнення магічного водяного каменю. І саме Латте може врятувати лісових мешканців від загибелі, але для цього їй доведеться сходити до голови лісу – ведмедя. От тільки не любить клишоногий непроханих гостей, тому прийом може влаштувати не надто привітний. Добре, що супроводжувати їжачиху буде білка Тьюм, разом з якою вони й будуть долати всі труднощі на шляху до мети, забувши про старі образи. ©Kino4ua Пухнасті бешкетники 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Даобен
    31 грудня 2022 10:44
    + 0 -
    Чому всі фільми українською не підтримуються?