Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Південний Парк: Стримінгові війни

Рік:
Ор. назва:
South Park: The Streaming Wars
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Мет Стоун і Трей Паркер
Тривалість:
00:48:08
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі історії знаходиться маленьке містечко Південний парк. Неважливо, де знаходиться ця глушина, важливо, що там живуть неоднозначні і божевільні жителі. Але навіть ці дивні люди мають проблеми, адже, боже, в таке важко повірити, але на місто «напала» посуха. Кожен викручується як може, кожен хоче запропонувати ідеальний план, щоб урятувати місто. Але поки хтось вигадує плани, головні герої просто мучитися від неробства, втім, нічого нового, як завжди. Головними героями сюжету є чотири хлопці. Скільки себе пам'ятають, стільки вони живуть у Південному парку.

Ця четвірка стала вже місцевими «визначними пам'ятками», городянами, які викликають найбільше здивування в інших. Деякі відверто говорять хлопцям, що як можна бути такими недоумками… Усі герої цієї історії потрапляють у найбожевільніші ситуації, деякі з яких у реальному житті уявити неможливо. Але чи вийде у мешканців міста Південний парк об'єднатися у такий складний період? Засуха – це вам не жарти, тут треба швидко діяти. ©Kino4ua Південний Парк: Стримінгові війни 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?