Kino4ua.com
R

Південний Парк: Постковід

Рік:
Ор. назва:
South Park: Post Covid
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Трей Паркер
Тривалість:
00:59:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Південний Парк: Постковід – сатиричний мультик від авторів культового мультсеріалу з тими ж персонажами, тільки тепер вони живуть у майбутньому, де пандемія вже завершилась. Події відбуваються у 2061-му році. Карантин, від якого людство вже втомилось, нарешті завершується. Стен Марш більше не живе у Південному Парку, а перебрався в інше місто і почав власний бізнес. Тепер він торгує через інтернет віскі. Замість живої подруги у нього андроїд-жінка, яка дуже точно відтворює поведінку вередливої і сварливої дружини. Несподівано Стен дізнається від Кайла, який тепер працює у початковій школі консультантом, що помер їх друг Кенні Маккормік. Доводиться Стену на деякий час повертатись у рідне місто через таку сумну новину, але він ще не знає, що його чекає нова порція пригод у світі, який дуже змінився після епідемії… ©Kino4ua Південний Парк: Постковід 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?