Kino4ua.com
PG-13

Почни спочатку

Рік:
Ор. назва:
Second Act
Країна:
США
Режисер:
Пітер Сіґал
Тривалість:
01:44:01
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Молодий і цілеспрямованій Майї неодноразово натякали, що їй необхідна престижна освіта, щоб побудувати кар'єру своєї мрії. Але героїня завжди заперечувала такій думці, вважаючи, що для досягнення успіху досить бути кмітливою і налаштованої на позитив. І, здається, Майя права! Одного разу її запрошують на роботу в корпорацію, куди потрапляє не кожна людина, що має навіть три освіти. Але пощастило дівчині далеко не відразу. Майя важко згадати всі свої попередні місця роботи. Невелика зарплата - це одна з небагатьох бід, з якою героїні фільму «Почни спочатку» доводилося стикатися в минулому. Вона працювала в огидному колективі, отримувала суперечливі накази керівництва і переробляла величезну кількість годин. Але при цьому Майя завжди вірила, що рано чи пізно це пекло закінчиться. Зараз найголовніше для дівчини - довести новому босові, що вона заслуговує свою посаду. Благо Майя - неймовірно креативна людина, яка з легкістю вникає в будь-яку професію. Підкуповує і краса дівчини. Незважаючи на те, що героїня отримала посаду менеджера в компанії «Франклін & Кларксон» не зовсім чесним шляхом, вона готова зробити все, щоб виправдати довіру начальника. ©Kino4ua Почни спочатку 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?