Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

І в смутку, і в радості

Рік:
Ор. назва:
Kabhi Khushi Kabhie Gham
Країна:
Індія
Режисер:
Каран Джохар
Тривалість:
03:29:49
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Так Треба Продакшн
Процвітаючий бізнесмен займається вихованням двох синів. Один з них був народжений від нього. Інший же є прийомним. Другого хлопця звуть Рахул. Ім'я його брата Рохан. Рахул дуже давно підтримує відносини з красивою дівчиною Нейной. Красуня не хоче бачити з собою нікого, крім цього хлопця. Батько дає можливість молодим людям відсвяткувати власне весілля. Одного разу доля подарувала головному герою Рахулу зустріч з дівчиною, яка живе в небагатому кварталі. З незрозумілої причини молода людина по вуха закохується в нову знайому. Сім'я проти такого союзу. Тому Рахул обіцяє близьким забути про дівчину. Але робить він все по-іншому. ©Kino4ua І в смутку, і в радості 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?