Kino4ua.com
480p
R

Клон

Рік:
Ор. назва:
O Clone
Країна:
Бразилія
Категорія:
Режисер:
Жайме Монжардім
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Первый канал
У щасливому сімействі Феррашей відбувається біда. У підприємця Леонідіса трагічно гине син Діогу, на якого його батько покладав великі надії на майбутнє. Через смерть молодої людини переживає не тільки його батько. Важко визнати гіркоту втрати і його братові - близнюка Лукасу, а так само його хрещеному Аугусту Албіері. Доктор Албіері вважав Діегу єдиною близькою людиною. Він будив у ньому батьківські почуття і був, як рідний син. Його смерть вразила вченого, який в своїй лабораторії проводив дослідження з клонування ембріонів тварин. Тоді професор, убитий горем, приймає рішення, яке може прийняти тільки Бог і вирішує подарувати для свого хрещеника нове життя. Адже він прекрасно розуміє, що нікому крім Господа Бога не можна давати і відбирати життя у живих істот … ©Kino4ua Клон 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Гість анастасія
    Гість анастасія
    20 червня 2022 21:20
    + +2 -
    дуже люблю цей фільм дякую всім акторам

    лукас та жаді прекрасна пара бразилійського серіалу клон  трохи шкода едну 

    дуже гарний син у деузи сама акторка просто чудова 

    жади така гарна жінка 

    мені шкода леонідаса тому що він втратив сина