Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Бар при дорозі

Рік:
Ор. назва:
Red Rock West
Країна:
США
Режисер:
Джон Дал
Тривалість:
01:35:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал
Бар при дорозі – кримінально-драматична стрічка, яка розповідає про Майкла, колишнього морського піхотинця. Шукаючи роботу, чоловік подорожує по країні. Прямуючи до Вайомінгу, герой зупиняється, щоб перекусити. Він заходить у придорожній бар, де знайомиться з Вейном Брауном. Чоловік чомусь приймає його за кілера і дає гроші на виконання завдання – убити його дружину. Замовник навіть дає точні вказівки, як саме потрібно все зробити. Здивований Майкл йде до жертви, щоб попередити її про небезпеку, але жінка ще більше його дивує своєю реакцією. Вона пропонує йому більшу суму, щоб він убив…Вейна. Головний герой опиняється у дуже незвичній ситуації і не розуміє, що робити далі, як з неї вибратись красиво і безпечно. А поки він розмірковує над цим, у бар заходить ще одна людина. Цього разу це вже справжній кілер, той самий, якого чекав Браун… ©Kino4ua Бар при дорозі 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?