Kino4ua.com
PG

Динозавр

Рік:
Ор. назва:
Dinosaur
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Ерік Лейтон, Ральф Зондаг
Тривалість:
01:21:59
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Світ, з яким довелося зіткнутися головному герою, виявився дуже страшним. Тут постійно трапляються вогняні дощі, які з'явилися з осколків зруйнованого астероїда. Місцевим тваринам не завжди вистачає води. Вони змушені щодня боротися за право жити на планеті. Юний динозавр, який мало що знає про новий світ, весь час потрапляє в небезпечні ситуації. Проблеми постійно чекають його. Найменша помилка Аладара може привести до катастрофи, яка поставить крапку на його майбутньому. Аладар народився дуже добрим динозавром. Це сильно заважає йому протистояти своєму головному противнику. Ним виявився Крон, ватажок тутешньої групи динозаврів. Але герой мультфільму сильно не засмучується. Йому вдається завести дружбу з хорошими хлопцями. Якби не вони, Аладар не зміг би переступати через всі перешкоди, які трапляються на його життєвому шляху. ©Kino4ua Динозавр 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?