Kino4ua.com
HD 720p
G

Загубленці й таємниця чарівної піраміди

Рік:
Ор. назва:
Trash
Країна:
Італія
Категорія:
Режисер:
Франческо Дафано, Лука Делла Гротта
Тривалість:
01:28:16
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG , Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Цей захоплюючий і надихаючий мультфільм, створений для найменших глядачів, розповість цікаву історію про кинуті на звалищах відходи, які, виявляється, мають свою душу, почуття і життя. Наші герої – Спарки, Сліма Бабблз – та їхні друзі зіштовхнуться з тисячею травм, вони безпорадні та нерухомі вдень, але здатні оживати та жити своїм життям уночі, у тихому та гарному Римі, з його платанами та мостами. Слім і Бабблз – це два контейнери, які були використані, тому їх більше ніхто не потребує, тепер це просто сміття.

Слім – це потерта і розчарована своїм життям коробка, Бабблз – пляшка газованої води, яка хоч і пом'ята, але все ще мрійлива з дуже романтичною душею. Ці втрати мешкають на підлозі ринку. У них більше немає колишнього життя, тепер вони тільки чекають на свою смерть. Так триває доти, доки вони не зустрічають Спарки – коробку з-під сонячних батарей, на обороті якої є спеціальний символ, що повідомляє про те, що вона ще придатна до переробки. Коли ж цей знак бачать Бабблз і Слім, вони займаються надійною, що можуть продовжити своє життя, хоч би якими пошарпаними вони не здавалися.

Втрати називають цей символ чарівною пірамідою та вирушають на її пошуки. Місце, де вони можуть бути перероблені та знову будуть корисними, здається їм таємничим. Так починається авантюрна подорож на небезпечних вулицях міста цих милих відходів для сміття, на шляху їх чекають веселі і незабутні пригоди, але найголовніше, їм представиться можливість заглянути всередину самих себе і дізнатися, як люди примудряються використовувати їх. Друзям належить боротися з підступними ворогами, оминати підлі пастки, зіткнутися з багатьма труднощами та подолати безліч перешкод на своєму шляху. Чи зможуть втратити дістатись до призначеного місця, знайти чарівну піраміду і допомогти маленькому Спарку знайти шанс на друге життя, дізнаємося, подивившись чарівний мультфільм із важливим соціальним змістом. ©Kino4ua Загубленці й таємниця чарівної піраміди 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?