Kino4ua.com
480p
R

Полтергейст: Спадщина (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Poltergeist - Legacy
Країна:
Канада
Режисер:
Річард Бартон Льюїс
Тривалість:
00:44:00
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Уже кілька тисяч років на нашій планеті функціонує секретна організація, яка об'єднує людей, які досліджують паранормальні явища і захищають людство від потойбічного світу. Це суспільство працює по всьому світу, а кількість членів організації обчислюється сотнями. У кожній країні є свій начальник, у якого на руці кільце, по якому можна визначити посаду в «Спадщині».

Кожен, хто перебуває в організації, має одну мету: якомога більше вивчити про надприродні явища і боротися з проявом потойбічних сил, налаштованих вороже. На самому початку ця організація була заснована в Англії, де зараз знаходиться основний штаб «Спадщини». У серіалі розповідається про роботу одного з американських притулків (в Сан-Франциско), під керівництвом «Наставника» Дерека Рейна. Сан-Франциський Будинок знаходиться в стародавньому замку на Острові Ангелів, при цьому він розташований так, що потрапити сюди можна тільки на вертольоті або на поромі, пливучи уздовж затоки.

Даний замок - власність Дерека, і існує як філантропічна організація «Фонд Місяць», якою керує все той же Дерек Рейн. Цей фонд був заснований при батькові Дерека - Вінстона Рейні. В обов'язки Фонду «Місяць» входить пошук і аналіз стародавніх артефактів, письменностей і елементів мистецтва. Всього в організації, крім Дерека, працює маса кваліфікованих і знедолених фахівців, які докопаються до істини будь-якої ценою. ©Kino4ua Полтергейст: Спадщина (1, 2, 3, 4 сезон) 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
1 сезон
4 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?