Kino4ua.com
HD 720p
PG

Карамель

Рік:
Ор. назва:
Sukkar banat
Країна:
Франція, Ліван
Режисер:
Надін Лабакі
Тривалість:
01:35:40
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Карамель – мелодраматична стрічка, у якій розповідається про різних жінок з Лівану, які працюють у салоні краси. Щодня вони спілкуються і діляться одна з одною своїми радощами і бідами, мріями, бажаннями, планами. І у кожної відбувається у житті щось таке, з чим не так просто впоратись. Одна збирається вийти заміж, але є проблема – він не буде першим чоловіком у її житті. А це сором не лише для жінки, а й для всієї її родини, якщо про це стане відомо іншим людям. Інша героїня зустрічається з одруженим чоловіком, а коли той починає її уникати, вона вирішує познайомитись з його дружиною, щоб зрозуміти, чим же та краще. У третьої героїні прокидаються нові бажання – вона починає звертати увагу на жінок, хоч має чоловіка і дітей. Ще одна героїня займається пошиттям одягу на замовлення, і одного разу до неї приходить літній замовник-чоловік, якому потрібно підігнати костюм… ©Kino4ua Карамель 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?