Kino4ua.com
HD 720p
R

Між нами

Рік:
Ор. назва:
Between Us
Країна:
США
Режисер:
Ден Мірвіш
Тривалість:
01:30:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Між нами – драматична кіноісторія про подружнє життя і труднощі, які у ньому трапляються. У центрі сюжету знаходяться дві подружні пари, які між собою давно знайомі і тісно дружать. Але бачитись у них виходить не надто часто, оскільки живуть вони на великій відстані одна від одної. Грейс і Карло – звичайні люди, у яких середній достаток, а от друга пара живе більш заможно. Багатша пара запрошує друзів до себе у гості. Зовні Джоел з Шеріл виглядають щасливими людьми, у яких все добре у родині, але насправді це лише картинка, за якою ховається неприємна правда про те, що разом вони давно вже не щасливі. А потім вже Грейс і Карло приймають гостей у своїй невеличкій квартирі. І тут Шеріл з Джоелом знову починають демонструвати емоції, яких насправді не відчувають. Та не лише вони щось зображають. У Грейс з Карло теж є свої скелети у шафі… ©Kino4ua Між нами 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?