Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Між нами, дівчатами

Рік:
Ор. назва:
Qualcosa di nuovo
Країна:
Італія
Режисер:
Крістіна Коменчіні
Тривалість:
01:33:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Між нами, дівчатами – комедійна історія про те, якою може бути жіноча дружба, і як на неї впливає поява чоловіка. Марія з Лючією знайомі з дитинства. Все життя вони дружать, тому знають одна про одну все. Але характери у них різні, погляди на життя теж. І на стосунки з представниками протилежної статі вони теж дивляться по-різному. Лючія отримала не найкращий досвід спілкування з чоловіками, тому тепер намагається триматись від них на відстані. Та й їм до серйозної і зосередженої дами наближатись не хочеться. А от Марія завжди відкрита для спілкування, і у кожен свій роман, навіть якщо він буде короткотривалим, вона поринає з головою. Одного разу вона привела додому чергового кавалера, а той зранку переплутав її з Лючією. Та на цьому веселощі не скінчились. 19-річний Лука виявився наполегливим хлопцем, і він ці стосунки припиняти не збирається. От тільки з ким же він їх будуватиме? ©Kino4ua Між нами, дівчатами 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?