Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Крізь моє вікно

Рік:
Ор. назва:
A través de mi ventana
Країна:
Іспанія
Режисер:
Марсал Форес
Тривалість:
01:53:32
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Романтичний фільм під назвою «Крізь моє вікно» про історію Ракель – мила і досить скромна дівчина. Вона завжди вчилася чудово, боялася розчарувати батьків чи показати не найкращий результат. Правильна дівчинка, що подорослішала, так і не змінилася. У неї не було жодних поганих звичок, яких вона хотіла б позбутися. Натомість була таємна залежність. Ракель постійно спостерігала за своїм новим сусідом. Загадковий молодик привернув її увагу в той самий момент, коли переїхав до будинку поблизу. Щоранку дівчина виглядала з вікна, сподіваючись побачити, як він збирається на роботу. Сором'язливість заважала Ракель навіть заговорити з представником протилежної статі. Вона мільйон разів прокручувала в голові, як вони ходитимуть на побачення, а потім одружаться. Але насправді все було набагато важче. За кілька тижнів після приїзду хлопця Ракель вдалося дізнатися лише його ім'я. Арес, мабуть, навіть не здогадувався про її існування, тому почуття дівчини не могли бути взаємними. Але вона була налаштована дуже серйозно. Ракель була готова зробити все можливе, щоб змусити його закохатися. ©Kino4ua Крізь моє вікно 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?