Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Квартира невинних (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Masumlar Apartmani
Країна:
Туреччина
Категорія:
Режисер:
Чагрів Віла Лостували, Çigdem Bozali, Ендер Міхлар
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Інтер | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Любительський, двоголосий
Серіал знімають по роману психоаналітика і письменниці Доктора Гюльсерен Будайджіоглу «Всередині медальйона / Madalyonun İçi». За її творами зняті такі серіали, як «Наречена зі Стамбула», «Будинок, в якому ти народився - твоя доля». Фільм заснований на реальних подіях. Сафійе і Гюльбен - дві сестри зі своїми заморочками щодо життєвих принципів. Вони живуть разом з братом Ханом, який звалив на свої плечі турботу про сім'ю, так як їх батько дуже хворий. Цілими днями молода людина пропадає на роботі, а вечорами займається домашнім господарством. Після зустрічі з красунею Інджі життя Хана повністю змінилася. Він закохався в дівчину, яка відповіла йому взаємністю. Хлопець нарешті відчув себе щасливим. Закохані створили сім'ю, глава якої привів молоду дружину в свій будинок, що сподобалося далеко не всім його родичам. Любов охоплює їх і забирає у власний світ. А сім'я Дереноглу, яка і так кожен день проводила, як на голках, з приходом Інджі повністю вийде з-під контролю. У цьому романі письменниця знайшла різні історії з усіх верств Туреччини. Люди відкриють вам свої серця і поділяться з вами своїми найпотаємнішими секретами. Десь в цьому фільмі ви знайдете себе. У міру оповідання краще зрозумієте цінність життя, здоров'я, любові і миру. ©Kino4ua Квартира невинних (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Діана
    Діана
    2 квітня 2021 20:31
    + +2 -
    блин дякую дуже круто! Давацте далі