Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Перегони Гарматне ядро 2

Рік:
Ор. назва:
Cannonball Run II
Країна:
США, Гонконг
Режисер:
Гел Нідем
Тривалість:
01:48:50
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
Переклад:
Російською - Оригінал
Перегони Гарматне ядро 2 – продовження пригодницької комедії про гонщиків, які змагаються за великий приз. Цього разу переможець може виграти мільйон доларів – космічна сума для декого з учасників. Але шейх Абдулла, який у попередніх перегонах програв, думає не про гроші, а про те, що він підвів свого батька, який дуже розсердився, коли дізнався про поразку сина. Він наказав йому повернутись в Америку і спробувати ще раз. Але тепер у шейха буде ще більше суперників, оскільки призовий фонд приваблює багатьох любителів швидкості. Учасниками стають не лише ті люди, які змагались один з одним минулого разу, а й новенькі. Джей Джей хоч і переміг минулого разу, не заспокоївся. Він теж бере участь у змаганнях разом зі своїм напарником. А Абдулла вирішує схитрити і заручитись підтримкою однієї підступної людини. Чи допоможе це йому? ©Kino4ua Перегони Гарматне ядро 2 1984 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?