Kino4ua.com
R

Джиперс Кріперс

Рік:
Ор. назва:
Jeepers Creepers
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Віктор Сальва
Тривалість:
01:31:22
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Джиперс Кріперс – трилер, у якому розповідається про зустріч брата і сестри з тим, з ким краще ніколи б не бачитись. Одного разу Тріш і Деррі їхали додому на своєму авто. Неподалік вони побачили незнайомого чоловіка на вантажівці, який зупинився біля церкви і витяг зі свого авто щось дуже схоже на тіло людини, загорнуте у щось незрозуміле. Цей «вантаж» незнайомець викинув у труду. Головні герої все це бачили, і чоловік їх теж помітив. І з цього почались неприємності для героїв, оскільки він почав за ними їхати, намагаючись наздогнати. На щастя, через якийсь час незнайомець припинив переслідування, а головні герої вирішили повернутись на місце і подивитись, що ж він насправді там викинув. В процесі Деррі випадково сам падає у ту трубу і опиняється в темному підвалі. Те, що він бачить далі, неможливо описати словами, тому він не може навіть пояснити сестрі, що там. Їм треба викликати копів, але дістатись до телефонного апарату буде важко, бо Джиперс Кріперс вже полює на них… ©Kino4ua Джиперс Кріперс 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?