Kino4ua.com
R

Це кінець

Рік:
Ор. назва:
This Is the End
Країна:
США
Режисер:
Івен Ґолдберг, Сет Роген
Тривалість:
01:47:21
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Це кінець – можуть сказати головні герої стрічки, оскільки те, що вони бачать, схоже на справжній апокаліпсис. Але ж починається все так весело і цікаво. Джеймс Франко влаштовує новосілля і запрошує на своє свято знайомих і друзів. Туди йдуть Сет Роген і Джей Барушель. Вони давні друзі, які багато чого пережили свого часу разом. Але такого у них ще точно не бувало. Вони приходять на вечірку, де присутні не лише прості люди, а й американські знаменитості і представники гламурної тусовки. Джей не очікував такого «зорепаду», він просто шокований і не може повірити власним очам. Коли він виходить у супермаркет разом з Сетом, ніхто і уявити не може, що через кілька хвилин почнеться щось неймовірне. Хлопці стають свідками того, як з неба починають світити сині промені, які затягують у невідомість випадкових перехожих, а на дорогах починається хаос через численні аварії… ©Kino4ua Це кінець 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Роман Яковенко
    Роман Яковенко
    20 квітня 2021 21:52
    + 0 -
    Фуйня. 
    Шкодую, що витратив час.