Kino4ua.com
PG

Диво-курка

Рік:
Ор. назва:
La Gallina Turuleca
Країна:
Іспанія, Аргентина
Категорія:
Режисер:
Едуардо Гонделл, Віктор Моніготе
Тривалість:
01:19:47
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
Диво-курка – це про головну героїню цієї комедійної історії. А хто ж вона? Та звичайна собі курка, яка живе на фермі разом з іншими свійськими тваринами і птахами. Але все ж не зовсім вона звичайна, бо яєць нести на вміє, а от робити різню трюки, співати, танцювати і всіляко розважати публіку – це про неї. Кокоріко (а саме так її звати) давно зрозуміла, що її місце не на фермі, а на сцені. І коли вона набирається достатньо сил і сміливості, щоб реалізувати свою мрію, героїня відправляється у велике місто. Там вона збирається підкорювати сцену і циркову арену. Ох, це буде неймовірна пригода! Курка й не знає, що зовсім скоро життя її зведе з однією дамою, яка викладає музику. І ця літня жіночка стане для Кокоріко і подругою, і вчителькою, і наставницею. Спільними зусиллями вони будуть йти до мети, але шлях цей буде не таким вже й простим… ©Kino4ua Диво-курка 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?