Kino4ua.com
480p
NC-17

Близькі друзі (1, 2, 3, 4, 5 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Queer as Folk
Країна:
США, Канада
Категорія:
Режисер:
Майкл ДеКарло, Келлі Макін, Кевін ІНЧ
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Любительський, одноголосий
Дії телевізійного серіалу «Близькі друзі» відбуваються в маленькому американському містечку Піттсбурзі. Це не якийсь там великий Сан-Франциско і Голлівуд, де є цілі райони, заселені геями. Піттсбург - досить типовий для Америки містечко, населений типовими представниками Сполучених Штатів. Але при цьому в серіалі йдеться про трьох не зовсім типових хлопців. Брайану 29 років. Він відмінно заробляє, забезпечений, зухвалий і впевнений в своїх силах молодий чоловік. До того ж, він чарівний красень, який користується популярністю практично у всіх. Його друг по імені Майкл - дуже добрий хлопець, який любить Брайана. Джастіну всього 17. З перших же серій забезпечений казанова позбавляє Джастіна невинності. Після цього останній навіть не уявляє, як він зможе жити без свого коханого. Все що їх чекає надалі - маса пригод. Загалом, хлопці справжні близькі друзі, які не мислять життя один без одного, яким би дивним не здавалася їх поведінка і спосіб життя ... ©Kino4ua Близькі друзі (1, 2, 3, 4, 5 сезон) 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.4
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?