Kino4ua.com
R

Всім хлопцям: P.S. Я досі вас кохаю

Рік:
Ор. назва:
To All the Boys: P.S. I Still Love You
Країна:
США
Режисер:
Майкл Фімоньярі
Тривалість:
01:41:29
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - JASKIER
Всім хлопцям: P.S. Я досі вас кохаю – ще одна романтична історія про милу дівчину Лару Джин. Тепер її стосунки з Пітером Кавінскі вийдуть на новий рівень – вони почнуть зустрічатись в реальності. Отже, у них буде і справжнє побачення, і перший поцілунок, і навіть спільне святкування Дня Святого Валентина. Але Пітер буде не єдиним хлопцем у полі зору героїні. Якраз на Корейський Новий Рік Лара отримає відповідь на листа, відправленого її сестричкою Кіті. Це повідомлення приходить з великим запізненням, але все ж. А надсилає його Джон Амброуз Макларен, темношкірий хлопчик, який подобався героїні, коли вона вчилась ще у 6 класі. Лара вперше у житті опиняється у ситуації, коли починає всерйоз думати про те, чи можна одночасно кохати двох хлопців. Їй доведеться розібратись із власними почуттями і визначитись, хто їй потрібен насправді. ©Kino4ua Всім хлопцям: P.S. Я досі вас кохаю 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?