Kino4ua.com
PG-13

Кохання з першого погляду на Бора-Бора

Рік:
Ор. назва:
Coup de Foudre à Bora-Bora
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Девід Морлі
Тривалість:
01:30:35
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Кохання з першого погляду на Бора-Бора – це романтична комедія, у центрі сюжету якої знаходиться мила, красива, розумна, чуйна, прекрасна дівчина Валентина. У неї є найкращий друг Жером, разом з яким вона ще й працює. Але дружба – це лише прикриття, бо насправді вона закохана у чоловіка, але не може йому про це розказати. Точніше, не могла цього зробити раніше, бо не наважувалась, але попереду їх чекає спільне робоче відрядження, і там будуть просто ідеальні умови, щоб відкритися. Герої їдуть на Бора-Бора, Валентина уже в деталях уявляє, як розповість Жерому правду, як він захопить її у свої обійми… Але не все так просто. Виявляється, у нього вже є дівчина, і вона теж вирішила поїхати з ним. Селесте красуня, і вони ніби як гарна пара, але ж Валентина розуміє, що Жером – кохання усього її життя. Вона не може його так просто віддати іншій. Що ж, доведеться докласти зусиль, щоб посунути конкурентку. ©Kino4ua Кохання з першого погляду на Бора-Бора 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. всебудеУкраїна
    всебудеУкраїна
    30 жовтня 2020 22:48
    + 0 -
    нормальне кіно для романтичного вечора.